Известие

Collapse
No announcement yet.

156 цени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега тя тази е с боядисвана предна броня и волана не отговаря по цвят на конзолата май има удар пък и какво точно трябва да означава че има нужда от центровка на какво центровка
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Ако колата се вкара на реални 200к си е направо нова. Иначе,цените си отиват безвъзвратно надолу,спор няма. Дано скоро време повече хора да имат възможност да си купуват от магазина за да спре вносът на отпадъци и спекулата на авто търговците.
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Re: ре

Първоначално публикувано от SkyWalker
        Първоначално публикувано от ONLY
        SkyWalker

Иначе ето ти една много добра и без описани забележки:

http://www.mobile.de/SIDLEEgWBfVtq3DYbW ... 277417904&

Мотора не е счупен, а е само за центровка
        Не знам кой си мой но много ми харесват мненията ти по темата

п.с. как "я усети" по снимката че е за "центровка" само?,или всичките тези си ги обикалял да ги гледаш ако е така извинявай!

Comment

абе нали оня ден мой приятел който купува по много кли се прибра от Италиа и неможа да ми докара ЖТД за 8000лв ! нали и по автокъщите ги гледам че са пълни шитаци!Няма едно ЖТД което да е със здравия волан (недеформиран от излизането на ербега) или което да си личи че е пазено и не е крано както гласят километражите им! Кво ги гледате тия за пон 2000Евро се ебати кошниците,кой знае какво са преживяли... те не са балъци в чужбина,неможе еднакви коли да се продават за 2000 Евро и за 5000 Евро!Гледате ги така на снимката ама сичките са на по 300-400 хил километра! Е тоя моя приятел има ТС 1,8 на 140хил. е просто салона и самия вид на колата няма нищо общо с гробниците на горубляне с изтощения вид и улегналия салон!Ше ми говорат те че са на по 150 000 км ! И за 10 000 на горубляне няма хубави ЖТД ! който не вярва да ходи и да види !ЖТД в чужбина на под 250-300хил. километра много трудно се продава,те ги купуват хора които карат по много и никой няма да си я даде ако е хубава колата и на малко километри ! Тва по горубляне са само "МОРГИ" !!!! Хубава кола и на хубави пари от чужбина е само бензиновата! Само за нея мойеш да си горе долу сигурен че ще е по малко карана !
          Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Ето една обява за бензинова - направо не ми се вярва
            Утре мисля да отида да я разгледам, въпреки, че не разбирам много, поне ще видя, дали и на живо е толкова слънчева или снимките за пореден път лъжат
            sigpic

Comment

Working...
            X